Logo
Ansvarlig indehaver af Bo-nyt, Ejendomsmægler & Valuar Per G. Jensen, har boet her i området i mere end 50 år, og har siden 1998 som selvstændig ejendomsmæglervirksomhed, formidlet køb, salg, leje, og rådgivet om ejendomshandel for mange familier og virksomheder. Min kernekompetence er formidling af ejendomme, specielt i Hornsherred og Nordsjælland, men har også formidlet køb og salg i hele Danmark.

Min markedsføring af alle ejendomme, sker både lokalt og globalt. Lokalt gennem ugeaviser og dagblade. Globalt siden 1999 på www.boligsiden.dk, Danmarks største søgeportal for alle typer boliger, fritidshuse, fritidslandbrug og grunde. Derudover vises ejendomme også på www.bo-nyt.dk og www.boliga.dk.

Min rådgivning og formidling er baseret på, at jeg er helt uvildig og uafhængig. Jeg er derfor ikke tilknyttet eller har samarbejdsaftaler med Pengeinstitutter, Realkreditinstitutter, Forsikringsselskaber eller andre, og modtager ikke provisioner vederlag eller rabatter, for fremskaffelse eller henvisning til finansiering, forsikringer, eller andre ydelser. Da jeg derfor ikke skal sælge andre produkter, har jeg 100% fokus på formidling af netop din ejendom.

Ejendomsmægler & Valuar MDE - din garanti for forsikring, sikkerhed, service og kvalitet!
Ejendomsmægler & Valuar Per G. Jensen er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk, og har som medlem af DE, tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København Ø, Tlf. +45 33369595. Forsikringen dækker formidling af ejendomme beliggende i Danmark, og som foretages fra mit kontor i Skibby. Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se, www.erhvervsstyrelsen.dk